Inaugurarea cabinetului europarlamentar în Baia Mare

Articol publicat pe site-ul de știri Graiul Maramureșului.

Europarlamentarul PLUS, Dragoș Pîslaru, fost ministru al Muncii și Protecției Sociale în 2016 în Guvernul condus de Dacian Cioloș, și-a deschis cabinet europarlamentar în Baia Mare.

Europarlamentarul a mai spus că biroul său din Baia Mare va colecta toate datele și informațiile relevante din județul Maramureș pentru a le transmite în Parlamentul European sau, în func­ție de situație, decidenților locali sau naționali, pentru a lua măsurile corespunzătoare în fiecare caz. Biroului îi va putea fi adresată orice temă de către oricare cetățean.

Dragoș Pîslaru și-a propus să fie prezent în Baia Mare, cel puțin o dată în fiecare trimestru. Între timp la biroul europarlamentar se caută o persoană care va fi la dispoziția cetățenilor, în primă fază în intervalul orar 17-19. Pe de altă parte, Dragoș Pîslaru și-a propus ca toţi cetățenii să fie informați despre rolul Parlamentului European, despre inițiativele legislative ale europarlamentarilor.

În prezent, Dragoș Pîslaru este deputat în Parlamentul European, membru în Comisia pentru Afaceri Economice și Monetare, Comisia pentru Ocuparea forței de muncă și Afaceri Sociale și Comisia pentru Industrie, Cercetare și Energie.

Inaugurare Cabinet europarlamentar Baia Mare