Categories
Evenimente

VIDEO Cum păstrăm conexiunea cu România ca europarlamentari? O vizită la Cluj-Napoca, Băile Felix, Pirita (Baia Mare)

În activitatea de europarlamentar USR PLUS și membru al grupului Renew Europe din Parlamentul European, unul dintre aspectele-cheie pentru a munci eficient pentru țară este conexiunea cu oamenii. Iar vizitele dese în România fac posibilă menținerea conectării cu problemele comunităților, cu nevoile lor de dezvoltare, cu potențialul social și economic pe care trebuie să le sprijinim de la Bruxelles.

Am călătorit așadar și în toamna aceasta în România. Am mers la Deva, Alba Iulia, Baia Mare, Zalău, Oradea, Satu Mare, Cluj-Napoca, Băile Felix, Brașov, Timișoara, Sibiu, Craiova.

Așa cum se întâmplă în fiecare zonă în care mergem, am urmărit toate planurile necesare conexiunii cu comunitățile. Am privit spre orașe în plină dezvoltare, spre modul în care comunitatea de afaceri înflorește de la un an la altul, am analizat potențialul balneo enorm de la Băile Felix, dar ne-am aplecat mai ales spre comunitățile defavorizate, acolo unde există cea mai mare nevoie de sprijin, acolo unde oamenii trăiesc în sărăcie și deprivare.

Vă invit să urmăriți aici pe larg câteva dintre concluziile vizitei făcute toamna aceasta la Cluj-Napoca – orașul în plină dezvoltare, la Băile Felix – zona cu potențial, și la Pirita, lângă Baia Mare – comunitatea cu mare nevoie de sprijin: