Tana Foarfă

Tana Foarfă este consilier de politici economice și fiscale, monitorizând activitatea din Parlamentul European a comisiei de economie (ECON) și a celei de politici fiscale (FISC).

Sub îndrumarea lui Dragoș, a negociat la nivel tehnic Mecanismul de Redresare și Reziliență, dosarul care a reprezentat cea mai mare provocare, dar și cea mai frumoasă experiență profesională de până acum.

Deține o diplomă de licență în științe politice obținută la Université Libre de Bruxelles și o diplomă de master în studii europene obținută la KU Leuven. Pe durata studiilor de licență, a coordonat delegația ULB la Conferința Internațională de simulare NATO din Washington DC, unde a primit Premiul de excelență pentru abilitățile sale de negociere în Consiliul Nord-Atlantic.

În 2015, s-a alăturat Centrului de Expertiză Europeană EUROPULS în calitate de expert afiliat, devenind directorul EUROPULS la doar 25 de ani. A contribuit cu peste 30 de articole, interviuri, studii și rapoarte pe politici europene și analize de mecanisme electorale care au fost publicate în presa națională și internațională, iar pe durata Președinției României la Consiliul UE a condus o campanie activă de implicare a societății civile în exercițiul Președinției. Înainte să se alăture echipei, a fost angajată a Comisiei Europene.

Tana2