Dragoș Pîslaru

EP Activity

See here

Newsletter signup?

Subscribe now

Make yourself heard

Write to me!

Renew Europe: Children’s rights must be in the heart of all EU policies

Children’s rights must be in the heart of all EU policies The plenary of the European Parliament has adopted a resolution today commemorating the 30th anniversary of the UN Convention on the Rights of the Child. The resolution stresses that the best interests of the child should be a primary consideration in all…

Dragos Pislaru
Dragos Pislaru6 months ago
Am vorbit aseară la Realitatea PLUS despre prioritățile Alianței USR PLUS, cu privire la alegerile de anul acesta:

Noi ne concentrăm din ce în ce mai mult pe faptul că alegerile, de exemplu, nu sunt despre aleșii care se pregătesc, sunt despre cetățeni și despre ce vor oamenii să se întâmple în această țară. Din punctul nostru de vedere, lucrurile sunt foarte limpezi: pentru a putea îndeplini ceea ce oamenii așteaptă de la guvern, pe oameni nu îi interesează cine, cum, îi interesează să vadă că viața lor o să fie mai bună, că sănătatea și tratamentul în spitale o să fie mai bun, că locurile de muncă, mai ales pentru tineri, o să fie mai accesibile.
Dragos Pislaru
Dragos Pislaru6 months ago
🎥 🔴 În această seară de la ora 21:00 mă puteți urmări live la Realitatea Plus. Vă aștept!
Dragos Pislaru
Dragos Pislaru6 months ago
#1an împreună! 💙🧡

Alianța USR PLUS împlinește azi un an de la decizia lui #împreună.
Pe 2 februarie 2019, USR şi PLUS au decis formarea Alianţei, cele două partide urmând să candideze împreună la europarlamentare. De atunci am participat împreună în două rânduri de alegeri. Ne pregătim de alegerile locale, tot împreună.

🙏40.000 de membri cu același scop - să facem din țara noastră una europeană, una cu adevărat democrată, în slujba cetățenilor.

La mulți ani, Alianța USR PLUS, indiferent de ce nume vei purta după fuziune.