Categories
Evenimente

Un nou cabinet la Satu Mare

Am deschis vineri cabinetul din municipiul Satu Mare!

Noi, ca parte a Grupului Renew Europe, a Alianţei USR PLUS, suntem convinşi că ceea ce definim ca noua clasă politică, sau un alt fel de a face politică, înseamnă de fapt a ne uita la toate detaliile interacţiunii pe care o avem cu cetăţenii.

Lumea e tentată să spună că e biroul lui Dragoş Pîslaru, membru în Parlamentul European. Eu aş vrea puţin să inversez lucrurile. Acesta este biroul sătmărenilor. Este biroul cetăţenilor europeni şi români din Satu Mare care sunt bineveniţi ca să-l folosească pentru a se conecta mai bine cu politica europeană. Prin urmare, eu sunt doar cel care serveşte acest birou, menirea mea este de a servi comunitatea de aici în Satu Mare, creând punţile atât de necesare cu Europa.

O persoană care să primească persoane în audienţe va fi angajată aici, biroul urmând să fie folosit şi de către ceilalţi europarlamentari ai grupului în vizitele în oraş.

Vom asigura un program care probabil va fi concentrat după orele de serviciu, de la 17 la 19, vom avea o persoană pe care o vom angaja pentru birourile din Baia Mare şi Satu Mare. Va fi un anunţ de angajare pe care-l vom lansa săptămâna viitoare, până atunci vom avea permanenţa asigurată voluntar.

Noi nu aşteptăm ca lumea să considere acest birou de europarlamentar care să trateze doar probleme europene, nu ne aşteptăm ca sătmărenii să se ducă la universitate şi să studieze problemele Uniunii Europene şi să vină aici doar cu teme europene. Noi ne aşteptăm ca cineva care are o problemă să vină să vedem unde anume este problema respectivă. De multe ori problemele pot fi şi europene şi naţionale şi locale. Asta e foarte important, este un birou deschis pentru toţi oamenii cu problemele lor.

Sursă: AGERPRES