Dragoș Pîslaru

Introduction

Audiențe în mediul online

Audiențe în mediul online

Zilele acestea suntem nevoiți să ne regândim activitățile sociale, limitându-ne doar la lucrurile care sunt absolut necesare și la cele pe care le putem face cu ajutorul tehnologiei, în mediul online.

Consider că sprijinul acordat comunităților prin birourile locale este necesar și mai mult în această perioadă și trebuie intensificat, nicidecum întrerupt. Vom face acest lucru, după cum am anunțat deja, mutând audiențele în mediul online, deschizând astfel posibilitatea tuturor celor care doresc să adreseze întrebări sau să prezinte probleme care și-ar putea găsi rezolvarea într-una din cele 3 comisii europarlamentare din care fac parte (ECON – Afaceri economice și monetare, EMPL – Ocuparea forței de muncă și afaceri sociale, ITRE – Industrie, cercetare și energie), dar nu numai, să facă acest lucru.

Programările pentru audiențele online se pot face completând formularul următor 👉 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeU__yioI1fTdUD752RwC4aG7hM2y-rY7SdJyLAMXaEP9ARJQ/viewform

Vă invit să vă înscrieți cu încredere la aceste audiențe și să căutăm astfel soluții împreună, la problemele noastre mai mult sau mai puțin actuale.

Sunt convins că ne vom revedea cu bine la finalul acestei perioade. Până atunci, stați în casă, aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru!